Translate

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

BUZZADOR- ThermaCare-lämpötyyny

Pääsin mukaan toiseenkin testiryhmään, ja paketti saapui niinikään perjantaina.
Kerrankin tuntuu että tuote löysi tarvitsijan,niin usein niskojani valittelen isännälle.

Lauantaina testailin ensin itse, tuote oli mukava eikä lämmennyt ollenkaan liikaa, vaan juuri sopivasti tuohon 40 asteeseen. Kaurakissaa käytän jonkun verran ja se tuppaa aina menemään hetkeksi niin kovin kuumaksi ja loppujen lopuksi jäähtyy todella nopeaan.

Sunnuntaina pääsivät isot tyttäret testaamaan ja isäntä myös. Pitivät kyllä mukavana,mutta aktiiviselle liikkujalle,työmiehelle, joka touhusi koko ajan jotain,ilmeni ongelma. Lämmin päivä ja touhu nostatti hien joka irroti tarrat, jotka eivät sitten loppujen lopuksi enää suostuneet pysymään kiinni. olisi kyllä mielellään pitänyt sitä tuon 8h joka sanotaan max ajaksi tuotteen käytölle kerrallaan.


Se ettei tuotetta voi käyttää yöllä,ja kesä,ja tietenkin narutopit, toivat tietenkin hieman esteettistä ongelmaa,mikä nyt ei sitten täällä kotioloissa kuitenkaan ole mikään kauhean iso juttu.mutta kaupungille sitä ei toki voi laittaa =) yöllä siis olisi helpompi käyttää,mutta tuotetta ei suositeltu yöllä käytettäväksi.
täyty siis valita oikea aika,että tuotteesta saa kaiken hyödyn irti.se hieman rajoittaa.

BUZZADOR, Nestlé Shredded Wheat

Ollaan naposteltu muroja aamiaisella,jätskillä ja mm.töissä kahvipöydässä. Paketit alkavat uhkaavasti näyttää tyhjiltä :) nimestä keskusteltiin kahvipöydässä. Se on suomenkieleen aika hankalasti sointuva....olisiko kuitenkin parempi löytää sille jokin helpompi nimi? Vai kuinka tuotteesta kuvailisi esim.miehelle kauppa listaan lisäyksen?

Shredded wheat tietoutta:Tuotteen tärkein raaka-aine on täysjyvävehnä (67 %), joka antaa tuotteelle korkean kuitupitoisuuden. Tyynyjen sisällä oleva marjatäyte (32 %) luo tuotteen herkullisen maun.

Nykyisin kuluttajat etsivät terveellistä ruokaa, joka samanaikaisesti maistuu hyvältä eikä sisällä tarpeettomia lisäaineita. Terveellisyys ja maku ovat kaksi asiaa, jotka on usein vaikea yhdistää, koska suola, sokeri ja rasva ovat osatekijöitä ns. hyvään makuun. Maku, ravitsemus ja terveys ovat tärkeitä kriteereitä Nestlén tuotekehittelyssä. Shredded Wheat -tuotteen lanseeraus on hyvä esimerkki Nestlén työpanoksesta maun ja ravitsemuskysymysten yhdistämisessä.

#shreddedwheatblog #buzzador.

Pääsinpäs mukaan kampanjaan,jossa maistellaan kyseisiä muroja.

Perjantaina paketti saapui ja lauantaina sitten heti päästiin testauksen alkuun =)


Aamuisella tyttäret testaili muroja heti maidon kanssa. Sanoivat makua ihan ok:ksi mutta totesivat että kuori oli saanut maistua enempi,en tiedä olisiko maku hieman muuttunut,jos olisivat ottaa kosteutta itseensä vähän aikaa.


Itse kokeilin muroja vaniljajogurtin kanssa. yhdistelmä oli mielestäni hyvä!Päiväkahvilla keksin sijaan nappasin muutaman tyynyn muroja,ei huono yhdistelmä tuokaan.marjainen sisus antoi kivan säväyksen,keksejä en suosi niiden sokerimäärän ja vaalean jauhon vuoksi joten tämä oli oikein oivallinen vaihtoehto,täysjyvää kun nuo ovat.

Sunnuntai päivä oli ihana ja lämmin.Lapsien kanssa nautiskeltiin jätskiä. Yleensä niihin lisätään riisimuroja,tällä kertaa kokeiltiin Shredded Wheatia.Toimi eritoten vaniljajäden kanssa hyvin.

Ja me jatketaan testailua =)